Bioptron lysterapi

I årtusinder har mennesket benyttet sollys til fysisk og psykisk healing.

Bioptron lys terapi er baseret på viden om sollys, men er uden de farlige UV-stråler og har kun den mest effektive del af infrarød. Lyset fra lamperne trænger dybt ind i cellerne, hvor den stimulerer en lang række positive biologiske processer, der hjælper kroppen med at frigive sit eget healende potentiale.

Lys terapi lamperne fås også med farvefiltre, der passer til hvert af auraens 7 vigtigste chakras. Disse farvefiltre er udviklet på baggrund af videnskabelig forskning om farvers ekstremt sundhedsfremmende, sygdomsforebyggende og healende effekter på vores organisme. Farvefiltrene er håndlavede i Frankrig og indeholder bioinformation, der er udviklet på Instituttet for Bioinformation i Zurich. De indeholder højt strukturerede regenerative informationsmønstre fra planter, ædelsten, metaller, mineraler, sporstoffer, inaktive gasser og gærede substanser. Dette gør, at lyset meget lettere optages gennem vores hud.

Bioptron lys terapi hjælper mod en overraskende lang række af sygdomme, lidelser og smerter og er uden tvivl sundt for enhver uanset alder og beskæftigelse. Det kan sågar bruges til spædbørn, da lyset er 100% naturligt og helt fri for bivirkninger. I løbet af de seneste 20 år, hvor Bioptron lys terapi har været i brug, samt under konstant klinisk efterforskning, har man indtil dagen i dag ikke fundet en eneste bivirkning ved det.

Bioptron lys terapi giver ikke blot en overfladisk hudbehandling, men påvirker hele organismen med en særdeles kraftfuld og gennemtrængende effekt. Bioptron er både sygdoms- og alderdoms-forebyggende som -helbredende, hjælper på humøret, giver mere overskud, og fylder hele dit væsen med livsnærende energi.

Se video (på engelsk) her

Feng Shui Webdesign