Bioptron og chakra healing

Chakra er navnet for kroppens energicentre, som findes der, hvor kroppens energibaner krydser hinanden. Når vores chakras befinder sig i deres oprindelige, harmoniske tilstand flyder energien frit og jævnt i hele kroppen. Kroppen har 7 sådanne primære energicentre, som konstant bevæger sig i spiraler. Chakra er sanskritordet for “hjul”.

Bioptron farveterapi arbejder med disse 7 primære chakras, selvom vi også har mange mindre chakras i kroppen. De 7 chakras fungerer som vores farvede “batterier”. Når de alle er fuldt opladte, er vi i en tilstand af balance, sundhed og velvære. Når et eller flere af disse “batterier” er flade, lider hele vores system, og sygdomme ophobes og manifesteres i kroppen. Bioptrons farveterapi holder disse “chakra-batterier” fuldt opladte.

Farveterapi kan bruges til at aktivere hele systemet eller til at aktivere individuelle chakras. Det har en kraftfuld effekt på både de fysiske, mentale og spirituelle sider af mennesket. Ved at bruge Bioptron chakra healing kan du forebygge sygdom, give slip på piller og medicin og i stedet altid være fuld af energi og livskraft.

Feng Shui Webdesign