Crystal Heart Healing

moskrystal

Ligesom det er begyndt at spire udenfor, har vores nye Crystal Heart Healing hjemmeside også spiret den sidste måneds tid. Det er og har været en rigtig spændende proces, og nye ting dukker hele tiden op. Jeg har indledt et samarbejde med canadieren Christopher Barham, som jeg lærte at kende i 2013, eftersom vi begge har deltaget i et internationalt projekt i en årrække. Det er blevet til et nært venskab og nu et samarbejde, som jeg ser meget frem til.
Vi glæder os til at dele ud af de informationer og nye tiltag som opstår gennem vores arbejde i de Akashiske Arkiver. Inden længe vil vi bl.a. lave gruppehealinger med forskellige temaer hver uge.
Akasha vibrationen er allestedsnærværende og et felt af bevidsthed man kan få adgang til. Et energetisk arkiv, for alle sjæle og enhver skabelse i universet. Når man åbner et arkiv er energien tilpasset den bevidsthed som er tilstede her og nu. I en persons arkiv er enhver tanke, følelse, handling, og oplevelser, der nogensinde har foregået i tid og rum lagret. Arkiverne indeholder fortid, nutid og muligheder for fremtiden. Derved kan man gå tilbage i tiden og rense for gamle blokeringer, traumer m.m., der stadig eksisterer og fylder i sit nuværende liv. Man kan sige, at de Akashiske Arkiver er lidt som et kosmisk internet, hvor man kan søge de informationer, der er brug for i forskellige situationer.

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside:
https://crystalhearthealing.org/

Jeg fandt en rigtig god beskrivelse af ordet Akasha, som jeg vil dele med jer.

“Akasha is a sanskrit word, and means  – primary substance, that out of which all things are formed. It is the first stage of crystallization of spirit. This Akashic, or primary substance, is of exquisite fineness and is so sensitive that the slightest vibrations of an ether any place in the Universe register an indelible impression upon it.”
- Levi H. Dowling

Du kan også følge os på facebook :-)
https://www.facebook.com/Crystal-Heart-Healing-2008980175982396/

Kærlige tanker
Lenea Rubina

Skriv kommentar

*

Feng Shui Webdesign