Forestil dig en verden…..

Forestil dig en verden, hvor alle mennesker får opfyldt deres grundlæggende behov og bliver behandlet med kærlighed, værdighed og respekt. At det globale samfund arbejder sammen om at skabe en fredelig verden uden krig, undertrykkelse, slaveri, pædofili, massemord o.a. Hvor mennesker lever i pagt med naturlovene og allerede fra fødslen af, har mulighed for, at udvikles, så de med tiden kan opnå deres største potentiale. At der er ubegrænsede ressourcer af højere viden og visdom til at fremme bevidstheden. At mennesker kun tillader åndeligt udviklede mennesker, til at lede deres lande. Ledere der udviser troværdighed, integritet, respekt, medfølelse og som ønsker at være til tjeneste for deres befolkning. Ledere der viser vejen og sørger for at alle er med. Ledere der viser respekt for Moder Jord, dyr og alt andet levende. Dette er et eksempel på hvordan andre avancerede racer lever i vores solsystem. I fred og harmoni med hinanden. 

Desværre tror mange mennesker, at det kun betyder smerte og lidelse at være på jorden. Jo mere mennesker befinder sig i en konstant overlevelses tilstand, jo mindre er trivslen. Og jo mere det ignoreres, jo dybere bliver frustrationen. Den konstante mind control der bl.a. sker ved den gentagelse der er af information gennem tv og andre medier, skaber en hypnotisk tilstand af angst og vrede, som mange mennesker går rundt i. Voldelig underholdning og satanistiske sexistiske shows bliver normaliseret, men er meget langt væk fra sandheden om, hvad livet handler om, og kan rykke vores empatiske sans i den forkerte retning. Moderne teknologi har på mange måder ikke gjort livet lettere for os. Det skaber stress, distraherer os, OG EJER OS. At skulle “være på” hele tiden, er som en hund der løber rundt efter sin egen hale. Det forhindrer os i at være stille og mærke efter inde i os selv, og i at komme ud i naturen, der hvor den ægte kontakt findes.

Mange ting i verden kan føles skræmmende lige nu. Ét stort kaos i mange uoverskuelige retninger, som skaber frygt i de fleste mennesker. Gennem tiden har der foregået rigtig mange mørke gerninger, blot bag lukkede døre. Forskellen er nu, at alt kommer frem i lyset. Energien, som stiger støt på jorden gør, at intet længere kan skjules. Derfor kan det føles overvældende, at så mange ting kommer frem til overfladen. Alt der ikke er i overensstemmelse med sandhed, skal forandres. Det er derfor op til os, hvor lang tid vi ønsker at leve i denne form for illusion, som verden befinder sig i på mange måder. Det er op til os, at sige stop og handle, når uretfærdighed, løgne og korruption sker lige foran øjnene på os. Vores politikere, virksomhedsledere, bankdirektører o.a. gør ikke længere ret meget for at skjule deres uhensigtsmæssige handlinger, for de ved, de kan komme af sted med det meste, da vi forholder os passivt. Vi er langsomt blevet bragt ind i en dyb søvn, hvor vi har tilladt andre mere og mere at fratage os vores fødselsret. Nemlig vores oprindelige autentiske frihed. Har mennesker mon overvejet, hvorfor vores ledere og andre af den globale elite fremmer, at forskellen mellem rig og fattig bliver større og større. At vores ledere ikke udviser empati. At de fører ugennemsigtig politik. At de fører ulovlige krige, der skaber en menneskestrøm af flygtninge, at de tillader giftigt kemi i vores mad og drikkevarer, og hvorfor sætter de ikke en stopper for vanvittige tiltag der ødelægger planeten? Det kunne ændres, så let som ingenting. Har mennesker egentlig overvejet, at disse “ledere” slet ikke er interesseret i at ændre det, og forårsager disse ting, for at holde os i kort snor. Meget kort snor! Og det er faktisk mildt beskrevet. Se på historien! Der har altid været andre regler for dem end for os. Lyt ikke til deres ord, men se på deres handlinger!

Nogle af disse ødelæggende dagsordener udføres i dag også gennem mange virksomheder eller institutioners kultur, der misbruger de accepterede standarder for adfærd. Mange gange har folk ingen ide om den mangel på etik og korruption, de rent faktisk er involveret i. Det handler om produktet, effektivitet og rentabilitet frem for menneskets etik og moralske overvejelser. Virksomheds lederne ved, at de fleste mennesker er lønslaver og har brug for mange penge til at eksistere. Derfor kan de “tillade” sig at skabe uhensigtsmæssige forhold for de ansatte.

For at vende tilbage til “forestil dig en verden” af ubetinget levende lys og kærlighed. En verden der overstiger dine vildeste fantasier i henhold til overflod og godhed. Så er vi rigtig mange der på trods af al den lidelse vi ser i verden, tror på at den største form for kærlighed igen bliver udgangspunktet på Moder Jord. Og faktisk inden længe. At al mørket vil blive nedbrudt, transformeret og en verden genskabt i overensstemmelse med det højeste gode. En masse opvågnen foregår lige nu. Mennesker begynder at huske, hvorfor de er her på jorden. Faktisk begynder vi at huske, det vi allerede ved, eftersom vores cellulære hukommelse er i vores DNA. Mennesker ønsker at leve et liv i frihed og mange begynder at vende vores falske ledere ryggen. Det handler ikke om ligegyldighed. Det handler i aller højeste grad om at skabe det liv vi drømmer om i harmoni på alle områder. Det handler om respekt for sig selv, menneskeheden og Moder Jord. Det vi bruger vores energi på, vil være det vi skaber mere af. Så brug tiden fornuftigt. Tænk på hvilken energi du sender ud i universet. For det er også en energi, der vender tilbage til dig selv igen. Er det en energi der støtter illusionen om det der allerede er, eller er det en energi der fremmer en helt ny tidslinje af levende lys og kærlighed. Vi mennesker må stå sammen og forene vores hjerter. Være mod andre, som vi ønsker de skal være mod os. For kun kærlighed er den sande destination. Alt andet er en illusion!   

 

Skriv kommentar

*

Feng Shui Webdesign