Tankefeltterapi

Tankefeltterapi – TFT – er en behandlingsform, der hurtigt og særdeles effektivt kan lindre eller eliminere følelsesmæssigt ubehag som traumer, sorg, stress, angst, fobier, afhængighed, tvangstanker- og handlinger, depression, fysiske smerter og lignende problemer.

Denne behandlingsform repræsenterer et fremskridt i forhold til opfattelsen og håndteringen af psykiske ubalancer. TFT er en teknik, der virker gennem stimulation af punkter langs kroppens meridianbaner. Der bruges en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen samtidig med, at klienten fokuserer på sit ubehag. Mens klienten mærker ubehaget, bearbejder terapeuten de grundlæggende årsager og ophæver dermed de fejlenergier, der forårsager problemet.

Hvorfor vælge TFT?

Mange har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb med traditionelle terapiformer, uden effekt for klienten. Man kommer frem til en forståelse af problemet og dets årsager, men ofte lykkes det ikke at fjerne den irrationelle følelse af ubehag. Ubehaget er lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen. Det er derfor nødvendigt at hele kroppen indgår som en helhed, når man behandler psykiske problemer.

TFT er en hurtig og varig behandlingsform. Når først TFT har nedbrudt alle fejlenergier, vil problemet ikke vende tilbage. Behandlingen tilfører en følelsesmæssig fornyelse – uden medicin – ingen risiko – ingen bivirkninger.

TFT fjerner ikke evnen til at føle rationel frygt – den er livsnødvendig! – men den fjerner den irrationelle frygt, der ofte stammer fra længst overståede begivenheder eller tanker.

Feng Shui Webdesign