Tesla IQube – Alt hvad du behøver for at transformere dit liv…

Tesla ICube

Tesla IQube - Alt hvad du behøver for at transformere dit liv.

Tesla IQube vinder førsteprisen i Robert Lloy’s 45 års inspirerende opfindelser.

Nikola Tesla (1856-1943) var en mand, der akkumulerede over 300 patenter i sin levetid, og mange af de ting, som han arbejdede på, spiller i dag en væsentlig rolle i det moderne liv. Han mente, at der er potentiel elektricitet overalt omkring os på grund af samspillet mellem Solen og Jorden. Scalar energi opdaget i rummets vakuum kaldes sommetider “nulpunkt” energi. Tesla læste mange værker, huskede hele bøger, og var angiveligt i besiddelse af en fotografisk hukommelse. Han var en polyglot, der talte otte sprog: serbokroatisk, tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk og latin. Tesla relaterede i sin selvbiografi til, at han oplevede detaljerede øjeblikke af inspiration. Blændende lysglimt viste sig ud for hans øjne, ofte ledsaget af visioner. Ofte blev de visioner knyttet til et ord eller en idé, han måske var stødt på, og andre gange ville de give løsningen på et bestemt problem. Bare ved at høre navnet på en ting, ville han være i stand til at forestille sig det i realistiske detaljer. Tesla ville visualisere en opfindelse i sit sind med ekstrem præcision, herunder alle dimensioner, før han gik til konstruktions-fasen; en teknik undertiden kendt som billedtænkning. Han lavede typisk ingen tegninger i hånden, men arbejdede ud fra hukommelsen.

Afsløring af nogle Tesla IQube-hemmeligheder.
Tesla forstod principperne om “Scalar Vortex” og i sin tid på Jorden forudsagde og demonstrerede han fri energi. Han mente, at fri energi ville forhindre behovet for krig. Desværre satte långiverne hurtigt en stopper for dette, da energi ikke kunne beskattes.

I de sidste 45 år har jeg (Robert Lloy) arbejdet efter de samme principper, som Tesla brugte, skabt instrumenter, der øger bevidstheden og styrker det menneskelige potentiale. Vi ærer Teslas arbejde med skabelsen af vores IQubes. Vi har hemmeligt opbygget og testet vores smukke Tesla IQube. Vores succes ligger i brugen af Scalar Vortex behandling, korrekt geometri, inerte ædelgasser, og de korrekte anvendelser af ædle metaller såsom rent guld og sølv. Alt er skræddersyet og fremstillet i huset.

Rent personligt har jeg oplevet billedtænkning gennem hele mit liv. Når jeg blev spurgt om, hvordan jeg var i stand til at skabe disse vidunderlige opfindelser, gav jeg altid billedtænkningen skylden, hvad enten jeg var vågen eller sov. Uanset om jeg indstillede mit sind på en løsning eller bare gik rundt i mine daglige aktiviteter, ville jeg modtage disse blinkende billeder. Jeg ville fortsætte med at modtage disse blink, indtil jeg handlede på dem. Når et projekt blev fuldført, ville de stoppe. Hvis jeg havde overset noget, eller det var nødvendigt at foretage en ændring, ville de fortsætte. Jeg vidste ikke, hvad det blev kaldt. Siden skabelsen af Tesla IQube er det ikke kun blevet forstærket, men Helena (min kone) oplever også billedtænkning. Billedtænkning er en naturlig evolutionær begivenhed, der fører til direkte viden. Vi føler os privilegeret i, at bringe Tesla IQube til menneskeheden. “Søg stilheden, gå indeni, og alt vil blive afsløret.”

Vores Tesla IQube indeholder mønsterbeskyttede nye programmer samt de vidunderlige programmer fra hvert af vores tidligere instrumenter. Dette nye geometriske design har også tilladt os at skabe et helt specielt planetarisk opløftningsprogram. Tesla IQube accelererer ikke kun vores evolution, den spiller også automatisk et Schumann/Wellness program for vores skrantende planet.

Skriv kommentar

*

Feng Shui Webdesign